El PSC comença la campanya per a les Eleccions Municipals
Raquel Sánchez, candidata a la alcaldia del PSC

El PSC iniciava la campanya per a les Eleccions Municipals del 26 de maig amb l’objectiu de “parlar de futur” explicava Raquel Sánchez, candidata a l’alcaldia.

Raquel Sánchez va explicar que la campanya de la candidatura socialista “serà una campanya en positiu, amb elegància, explicant la feina que s’ha fet a la nostra ciutat, però sobretot, explicant els principals eixos del nostre projecte que es basa en la justícia social, la igualtat i la llibertat” i va afegir que “nosaltres estem convençuts que Gavà té moltes possibilitats,  la nostra gent mereix el millor projecte i aquest és el nostre perquè garanteix la qualitat dels nostres barris i, per tant, del conjunt de la ciutat”.

El PSC comença la campanya per a les Eleccions Municipals
Inici de campanya del PSC de Gavà

La candidata socialista va manifestar que “serem contundents amb aquelles propostes que suposen un retrocés en el progrés de la nostra ciutat”.Raquel Sánchez va dir que iniciava la campanya “molt ben acompanya per un grup d’homes i dones amb ganes de treballar per la nostra ciutat” i va avançar alguns dels punts del seu programa “som un partit de progrés. Per a nosaltres és fonamental la igualtat d’oportunitats entre homes i dones, les polítiques socials sempre han d’estar garantides i blindades especialment  ajudant a les persones que més ho necessiten. Per a nosaltres tot això passa per promocionar l’educació, perquè tot i no tenir competències, l’educació serà un dels pilars fonamentals en el propers quatre anys. També som sensibles en una qüestió que preocupa molt a la ciutadania com és l’habitatge en totes les seves modalitats i estarem al costat dels col·lectius que tenen diferents necessitats com la gent gran i les persones amb discapacitats”.

La millora de barris és un altre dels eixos del programa del PSC. Raquel Sánchez va destacar actuacions en zones com “el barri de Les Colomeres i al carrer de Santa Teresa”.

Respecte a les propostes econòmiques, la candidata socialista va destacar que “tenim molts projectes de desenvolupament, ambiciosos, que generaran llocs de treball de qualitat”.

Raquel Sánchez va demanar el vot per al PSC apel·lant “la confiança que ens té la ciutadania, a la feina feta i als projectes de progrés que presentem”.

PUBLICITAT