PSC-CAMPANYA-110915

PSC-CAMPANYA-110915Sánchez durant la penjada de cartells anit.

El PSC demana el vot “dels qui volen el diàleg i no la fractura”

Els socialistes de Gavà s’han mobilitzat en la tradicional enganxada de cartells i han destacat la importància d’aquestes eleccions on “es decideixen moltes coses”

La militància socialista de Gavà ha començat amb força la campanya a les eleccions del 27S amb la tradicional penjada de cartells. La primera secretària de l’agrupació i alcaldessa de la ciutat, Raquel Sánchez, ha demanat el suport a la candidatura del PSC encapçalada per Miquel Iceta assegurant quesom la opció del diàleg enfront dels qui cerquen la confrontació. Per a Sánchez ara cal decidir si volem seguir pel camí de l’embolic en què alguns ens han situat i amb el qual molts catalans i catalanes no se senten identificats, o evitar la fractura. Perquè encara hi som a temps”.

 

Raquel Sánchez explica que “aquests comicis han de servir a la ciutadania per avaluar la gestió del govern del CiU, que ara es presenta dins una altra llista, però que vol guanyar per seguir impulsant polítiques que, lluny de construir un país, l’han desfet, retallant en sanitat i educació o en temes d’igualtat”. Sánchez considera que “convergència té un model de drets socials merament assistencial” i  afirma que “el PSC  defensa una millor relació de Catalunya amb l’estat espanyol, això sí, amb més autogovern, més autonomia i un  millor finançament” i sobretot, “prioritzant la defensa dels drets de les persones i la creació ocupació, temes importants  que la candidatura del Junts pel Sí no toca perquè es presenten sense programa electoral”.