El PSC demana el vot per recuperar el progrés i la conciliació
García, Sánchez i Guerra fent campanya a Gavà.

La diputada al Congreso de Madrid, Sonia Guerra, i la número 16 de la llista per Barcelona, Rocío García, van estar aquest dimecres a Gavà per fer campanya a favor del PSC. La primera secretària de l’agrupació i alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, així com d’altres militants locals van participar d’aquesta acció a la plaça de la Pagesia, on es va muntar la tradicional carpa informativa.

Sonia Guerra lamentava “els 10 anys de desgovern que pateix Catalunya” assegurant que “per tal que això canviï cal apostar pels socialistes, perquè, tal i com ha fet Pedro Sánchez a Espanya, les persones tornin a estar al centre de l’agenda” raó per la qual ha demanat “el vot per Illa, perquè és el vot del seny i la il·lusió, el vot que prioritzarà les polítiques socials donant resposta a les necessitats de la ciutadania”

La candidata Rocío Garcia considera que “per mirar al futur, cal una Generalitat que atengui les persones i s’ocupi de les polítiques municipals i no pas els anys que hem passat de de retallades en salut, educació i serveis socials i amb una societat abandonada”. Segons García, “Salvador Illa és el candidat que il·lusiona, un candidat municipalista i feminista que vol un canvi per construir un nou futur per Catalunya”.

Raquel Sánchez ha demanat a la ciutadania que “confiï en el projecte socialista per tornar a fer una Catalunya gran i conciliadora, motor de progrés social i econòmic, perquè ja estem cansats d’anys de foscor que han enfonsat el país”. Segons Sánchez, “Illa és una persona valuosa que ha acreditat que sap gestionar, que prioritza el benestar de la ciutadania i que es presenta perquè vol governar de veritat”