El PSC explica les polítiques socials
Badia durant la trobada amb les entitats.

El PSC Gavà apura els darrers dies de campanya i, aquest dimecres, la candidata Gemma Badia es va trobar amb un nodrit nombre de representants d’entitats locals de l’àmbit social i de la salut per explicar alguns dels projectes encabits en el programa electoral i que se centren en el benestar de les persones i per expressar-los “la necessitat de seguir comptant amb la valuosa tasca que porten a terme per poder construir la ciutat justa que volem”.

Badia ha assegurat que “la igualtat d’oportunitats i la justícia social són pilars bàsics de la nostra manera d’entendre la política” perquè “volem ciutadans de primera categoria, sigui quina sigui la seva condició o procedència. Aquí tenim en compte el projectes d’inclusió de les persones amb discapacitat, el feminisme i les polítiques LGTBI i totes les accions de suport als econòmicament vulnerables, perquè volem que tothom tingui els mateixos drets”.

La candidata socialista aposta per “seguir ajudant les famílies vulnerables perquè sobretot estiguin protegits els infants i donar suport al feminisme amb la creació d’un casal per lluitar contra la discriminació, un centre que ja estava previst en l’anterior mandat però que la pandèmia va obligar a posposar”. També va parlar de “crear dues llars residència perquè les persones amb discapacitat i habitatges amb suport i lloguer assequible per tal que puguin viure de forma autònoma”.

En salut, Gemma Badia recordava que “per fi es farà realitat el tercer CAP” i s’ha compromès a “seguir lluitant per recuperar el dispensari mèdic a la platja i les urgències nocturnes, que a la vegada permetran comptar amb farmàcia de guàrdia al nucli urbà”.

El programa socialista contempla l’elaboració d’un Pla d’Acció ComunitàriaInclusiva (PLACI) per aconseguir una ciutat més cohesionada i amb igualtat d’oportunitats, i es compromet a treballar per enfortir el teixit associatiu i la participació ciutadana i la vida a tots els barris des de la proximitat.