El PSC presenta un feix de propostes per millorar Gavà Mar

El PSC ha estat a Gavà Mar per fer campanya i explicar les propostes de millora al barri que exposen en el programa electoral. La candidata Gemma Badia ha precisat que “seguirem millorant la pavimentació i la mobilitat, es reformaran els carrers de l’Ametlla i Vandellòs i es farà un col·lector de recollida aigües pluvials”. En matèria d’urbanisme els socialistes també aposten pel “projecte de Llevant Mar que suposarà una rehabilitació de carrers, la creació de parcs i d’un corredor biològic i la materialització del tram de passeig marítim que manca entre els carrers Escala i Tellinaires des de Premià a Begur”.

Altres promeses electorals són “l’arranjament de la passarel·la de la Pava, la creació d’un correcan entre els carrers Tellinaires i Roses, la millora d’accessibilitat associada a parades d’autobús i les accions per fer més fluida la mobilitat a l’entorn de Can Torelló amb un nou accés independent, la consolidació d’aparcament, la construcció d’una rotonda de retorn i estudiar la implantació de la zona blava”.

Equipaments i entorn

Els socialistes també precisen que seguiran reclamant a la Generalitat “la segona fase de l’institut escola” i li oferiran un nou espai per tal que “instal·li serveis sanitaris d’atenció primària”. També prometen “la creació d’un base nàutica a preus populars, una nova pista esportiva polivalent, una seu policial durant la temporada d’estiu i una oficina de turisme”.

Finalment, el PSC Gavà referma que treballaran per “frenar la regressió de la sorra de la platja i pel blindatge de les pistes segregades a l’aeroport per reduir el seu impacte sonor”.