El PSC respon a Cs
Jordi Tort.

El portaveu del grup municipal del PSC, Jordi Tort, ha defensat “les polítiques de promoció econòmica i de foment de l’ocupació que s’han portat a terme en aquest mandat”. Tort vol desmentir, així, les darreres declaracions fetes pel portaveu de Cs a Gavà que, al seu entendre, “denoten nerviosisme, perquè no els surten els números, ni en previsió de vots, ni quan han de comptabilitzar les accions executades des del govern local”.

Tort assegura que “el Gavà desastrós, amb un atur disparat, que vol vendre Ciudadanos no s’ajusta per res a la realitat. És tot el contrari”. Tort explica que “durant aquests últims tres anys hem ajudat a trobar un lloc de feina a més de 1000 persones i l’índex d’atur s’ha reduït en 4 punts” i, “si bé és cert que encara hi ha persones que estan desocupades, les dades objectives reflecteixen que el nostre percentatge d’aturats està per sota de la mitjana catalana, raó per la qual treballem i treballarem, amb la mateixa constància i fermesa, per reduir la xifra, si pot ser, a zero”.

El portaveu socialista lamenta que “determinats partits, especialment Cs, vulguin fer creure coses que no són, dient que a Gavà no es fa res per fomentar l’ocupació, quan s’ha duplicat la inversió en aquest apartat respecte al mandat passat, fins i tot hem obert un equipament nou al carrer de Jaume I, o que el govern municipal renúncia a les subvencions, quan és mentida”.