Miquel Roselló, portaveu d'ERC

Gavà, des de la nostra perspectiva republicana, hauria de tenir uns serveis i unes instal·lacions més optimitzades per a la ciutadania.

Disposar d’espais d’ombra que facin que la gent vulgui sortir al carrer fugint de la calor per relaxar-se i fer allò que en diem “anar a prendre la fresca”, seria una bona manera d’adaptar-nos als episodis de calor extrema que vivim cada any.

Dotar-nos d’equipaments per a la gent gran que estiguin adequats a les diferents situacions d’autonomia personal de cada usuari.

Sent un referent cultural en la comarca, obrint els espais culturals i fent de la cultura una eina d’atracció per a tots els públics i que faci que vulguin venir a la nostra ciutat.

En el tema habitatge, des d’ERC Gavà sempre hem apostat per un parc d’habitatge dotacional i de lloguer públic. Creiem que com a ciutat hauríem de tenir una bossa d’habitatges gestionada per l’Ajuntament i, a poc a poc, anar ampliant el parc d’habitatges públics.

Millorar instal·lacions per accedir a alguns barris de la nostra ciutat que o no van del tot bé, com ascensors i escales mecàniques, o que directament no tenen cap instal·lació pensada perquè els veïns hi accedeixin —parlem del barri de Les Talaies.

Calen partides econòmiques per a les associacions animalistes que ajudin a millorar la gestió que actualment s’està duent a terme.

Aviat s’aprovarà el pressupost municipal per a l’any 2024. El nostre grup municipal treballarà per incorporar aquestes mesures —i d’altres que siguin d’interès comú— de manera que es puguin començar a dur a terme l’any que ve, sempre en la línia de cercar la millora de la qualitat de vida a la nostra ciutat i al nostre espai públic.