El Ral·li de Sitges passa diumenge per Gavà
El Ral·li de Sitges passa diumenge per Gavà

Després de dos anys en blanc per culpa de la pandèmia del coronavirus, aquest diumenge, 20 de març, torna el Ral·li Internacional de Cotxes d’Època Barcelona-Sitges. L’esdeveniment, que sumarà la seva edició número 64, tornarà a comptar amb una nodrida participació de vehicles centenaris, procedents de diverses localitzacions nacionals i estrangeres.

L’agenda del cap de setmana

El dissabte 19 començarà oficialment el Ral·li, amb la realització de les verificacions tècniques dels vehicles, on els membres del jurat avaluaran l’estat de conservació i la qualitat dels treballs de restauració de cada model, i romandran exposats fins a les 17.00 aproximadament.

Paral·lelament, a Sitges es realitzarà la tradicional trobada de vehicles clàssics. En aquesta ocasió, el centre especialista en Porsche, Julià 911, convocarà a prop de 20 unitats del mític esportiu alemany, algunes d’elles amb més de mig segle d’antiguitat. Els inscrits participaran en una gimcana cultural amb diverses proves que els portaran a conèixer detalladament alguns dels llocs més emblemàtics de la zona i que finalitzarà a les 14.00, amb els cotxes exposats a La Fragata fins a mitja tarda.

El diumenge 20 tindrà lloc el Ral·li pròpiament dit. Els participants començaran a arribar a la Plaça Sant Jaume de Barcelona a partir de les 8.30, vestits amb roba concorde a l’època dels seus vehicles. Les autoritats de Barcelona i Sitges donaran la sortida a les 10.30 hores

L’itinerari es manté respecte a les últimes edicions, amb el següent recorregut:
Des de Barcelona (Pl. Sant Jaume – Ferran – Rambles – Pl. Catalunya – Ronda Universitat – Ronda Sant Antoni – Sepúlveda – Paral·lel – Pl. Espanya – Gran Via – Badal – Constitució), cap a L’Hospitalet de Llobregat (Santa Eulàlia – Enric Prat de la Riba – Barcelona), Cornellà de Llobregat (Carretera de L’Hospitalet – Av. de la Fama – Tirso de Molina – Av. Baix Llobregat – Enllaç amb la C-245), Sant Boi de Llobregat, Viladecans, Gavà, Castelldefels, enllaç amb la C-246, Costas del Garraf i arribada al Port de Sitges-Aiguadolç a les 12.30 aproximadament.

El pas per Gavà es calcula que serà entre les 11.40 i les 12.00 hores.

A les 13.30 sortida del Port de Sitges-Aiguadolç amb el següent recorregut: Av. Port d’Aiguadolç – Emerencià Roig i Raventós – Av. Balmins – Port Alegre – Rafael Llopart – Jesús – Cap de la Vila – Parellades – Marquès de Montroig – Plaza Indústria – 1 de Maig – Pº de la Ribera – Bassa Rodona – Sant Antoni – Av. Sofia i Passeig de la Ribera fins a arribar a la Fragata.