El rocòdrom més gran d’Espanya obre portes aquest diumenge a Gavà
El rocòdrom més gran d’Espanya obre portes aquest diumenge a Gavà

Després de mesos de preparatius, aquest diumenge, 12 de setembre, obre les portes a Gavà el Sharma Climbing, el rocòdrom més gran del país i un dels més espectaculars del món. Aquest centre d’escalada indoor, situat al carrer Girona 25, forma part del grup Sharma Climbing, fundat pel reconegut escalador Chris Sharma, i ​​compta amb quasi 5000 m² de murs estables de fins a 19 metres d’alçada.

El Sharma Climbing BCN disposa també d’una zona d’autoassegurança amb 20 dispositius per escalar de manera autònoma, una zona de corda, fins a 150 blocs i 2 murs de velocitat oficials commemorant la disciplina olímpica que s’ha estrenat als JJOO de Tòquio enguany.

Les instal·lacions disposen d’una ‘zona fitness’ amb un gimnàs de 400 m² amb zona cal·listènia, entrenament funcional i estirament, una sala multifuncional de 150 m² per a fer ioga, pilates, ponències o exposicions, vestuaris complerts i taquilles repartides per tot el recinte, un bar-restaurant amb terrassa interna i externa i una zona infantil.

Chris Sharma assegura, emocionat, que materialitzar aquest projecte, que es va haver d’endarrerir per culpa de la pandèmia “és un somni complert” fruit de “molts mesos de planificació i proves” que esdevindrà “un punt de trobada i entrenament d’escaladors experimentats i a la vegada permetrà als qui mai ho han intentat a iniciar-se en aquesta disciplina amb vies més fàcils”.

Chris Sharma conversa amb Gemma Badia

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, també ha volgut conèixer les instal·lacions que ha qualificat d’“extraordinàries” i ha assegurat que “és un orgull poder comptar amb un projecte d’aquesta envergadura aquí, perquè situa la nostra ciutat en el mapa de referència en aquesta disciplina a nivell estatal, esdevé un element més de dinamització econòmica local i, a la vegada, suposa un incentiu per a totes aquelles persones del nostre entorn que volen iniciar-se en aquest esport”.

Chris Sharma ha mostrat les instal·lacions a l’alcaldessa

Gran inauguració

La inauguració d’aquest diumenge començarà a les 9 del matí i hi haurà activitats durant tot el dia, amb música en directe i la presència d’atletes convidats. Per asistir-hi, es podrà accedir amb una entrada puntual, un passi de dia o amb qualsevol dels abonaments disponibles.

La inauguració començarà a les 9 del matí i hi haurà activitats durant tot el dia amb música en directe i la presència d’atletes convidats. Per asistir-hi, es podrà accedir amb una entrada puntual, un passi de dia o amb qualsevol dels abonaments disponibles. A més, avui i demà, els qui ja han adquirit l’abonament de socis amb antel·lació poden gaudir en exclusiva de les instal·lacions