El Santo Ángel treballa per obtenir el segell escola verda
Gemma Badia ha visitat el Santo Ángel

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha estat aquest matí al col·legi Santo Ángel. Ha estat una més de la roda de visites que, durant aquests mesos està duent a terme per tots els centres educatius de la ciutat amb l’afany de conèixer les instal·lacions i el projecte pedagògic.

El centre, fundat al 1965, ha crescut i s’ha anat modernitzant amb el anys i ara, justament, està immers de tot un procés de reformes que s’ha materialitzat durant l’estiu en la rehabilitació dels pati amb ferm de gespa i la reconversió d’alguns espais exteriors en espais aula. Concretament, segons explica el director del col·legi, Stéphane García, “hem creat l’aula de pèrgoles, amb zones de fusta, una àgora a l’estil grec clàssic i la zona de anomenada de la muntanyeta”. Les feines, que continuaran en una segona fase, serviran, segons García, “per acabar de millor exteriors, però sobretot se centraran en l’interior posant nou parquet en les aules infantils i substituint murs per separacions en vidre”.

Badia ha destacat “el bon resultat d’aquestes obres, i sobretot dels projectes educatius que van més enllà dels pròpiament curriculars i permeten conrear altres habilitats”. García ha concretat que “ens centrem en tres programes, l’educació emocional, l’art de parlar en públic, que apliquem de manera transversal i en els diferents cursos per superar la por escènica de fer exposicions orals i un tercer que estrenem aquest curs anomenat ‘cuida’t tu i cuida el teu entorn’ on treballem els hàbits saludables i la sostenibilitat ambiental i del qual, ens plantegem com a primera fita aconseguir el segell d’escola verda”.

Per a Gemma Badia “el centre treballa amb molta cura, i presenta una oferta de qualitat en l’ensenyament concertat a la ciutat que a més inclou el batxillerat