El temporal provoca destrosses a la platja de Gavà

Les platges metropolitanes han patit desperfectes importants arran del temporal de pluja i vent que ha fuetejat el nostre litoral aquest dimecres i dijous. Gavà no n’ha quedat al marge i la força del mar ha engolit la sorra, ha arrossegat fustes i ha fet malbé alguns elements del mobiliari urbà.

El temporal provoca destrosses a la platja de Gavà
La força del mar ha engolit la sorra.

L’Àrea Metropolitana de Barcelona, que és l’ens competent en el manteniment d’aquests espais ja ha anunciat que “tots els equips estan i seguiran treballant els propers dies per netejar i restablir el mobiliari que sigui possible”.

Onatge violent ahir. (Foto: Xavi Cabo)

El pitjor ja ha passat

Encara plou, però les acumulacions més importants ja s’han produït. La retirada del temporal serà molt lenta i demà al matí encara quedaran intervals de núvols al sud de Catalunya. Però en general els tres dies vinents hi haurà moltes més estones de sol que no pas amb núvols.

Ni demà ni dissabte tornarà a ploure, i diumenge serà en tot cas a la tarda que un front podria deixar algunes gotes en diverses comarques i precipitacions més destacables al Pirineu occidental. També el vent i el temporal marítim aniran clarament a la baixa. Avui el llevant encara serà moderat en moltes comarques de l’est del país.

PUBLICITAT