El vestit pop de la Roda
La funció tindrà lloc diumenge a l'Espai Maragall.

Dins la programació estable d’espectacles familiars de La Xarxa, aquest diumenge podrem veure, novament a Gavà, “El vestit pop de l’Emperador” el divertit i acurat muntatge de la Roda Produccions protagonitzat per un emperador molt presumit que farà tot el que calgui per trobar el vestit que el faci únic.

Segons explica el director de la Roda Produccions, Dani Cherta, “en aquesta ocasió hem deixat de banda les projeccions de vídeo que havien sovintejat en els nostres darrers muntatges. Ara el que sí podrem trobar són molts focus mòbils que portaran una il·luminació espectacular i donaran molta vida a l’escenografia. Les músiques també són fantàstiques”.

4 actors protagonitzen aquesta història: Jordi González, Ariadna Suñer, Víctor Gómez i Guillem Martí, qui justament encarna el paper de l’emperador. També hi col·laboren alumnes de l’Espai Escènic. El director de la Roda Produccions, Dani Cherta recorda que “això no és un fet aïllat. Cada vegada que dissenyem una nova proposta intentem que part de l’alumnat s’hi senti implicat. De fet, el protagonista és justament un alumne, i això per a nosaltres és un gran plaer”.

“El vestit pop de l’Emperador” es podrà veure aquest diumenge, 13 de gener, a les 12 hores, a l’Espai Maragall. El preu de l’entrada és de 8 euros, i de 6 per als socis de La Xarxa.

PUBLICITAT