El viatge al carib ja té guanyador
Aquest dissabte al matí es viurà l’acte de lliurament del premi.

Aquest dissabte al matí es viurà l’acte de lliurament del premi de la darrera promoció de la campanya de Nadal impulsada per la Unió de Botiguers de Gavà. Es tracta, ni més ni més ni menys que un viatge a Punta Cana per a des persones valorat en 2000 euros. La rifa es va fer el passat 10 de gener i el número afortunat va ser 3238. La butlleta afortunada, d’entre les 5000 lliurades pels establiments associats als seus clients, la va repartir la joieria Subirà, raó per la qual serà justament aquesta botiga on es farà l’entrega del preuat guardó

El president de la Unió de Botiguers de Gavà, Diego Caparrós, es mostra molt satisfet del desenvolupament de la passada campanya de Nadal on assegura que “el reclam del sorteig ha funcionat molt bé”. Caparrós recorda que “feia temps que no es lliurava un premi tan important però que “l’esforç ha valgut la pena. També destaca que “el bon funcionament que, un any més ha tingut, el trenet i l’afany per “seguir impulsant accions durant l’any per dinamitzar el petit comerç, que dia a dia a de lluitar per seguir endavant”.

El trenet ha tornat a ser un gran èxit.

Caparrós explica que “Unió de Botiguers compta amb associats repartits per tots els sectors del municipi i que “a l’actualitat, volem fer coses conjuntes amb La Illa perquè la unió fa la força”.