El Volei Gavà lluitarà per jugar a Nacional
Equip Sènior Femení del Club Voleibol Gavà

El Sènior Femení del Club Voleibol Gavà s’ha classificat, per primera vegada, per disputar el play-off d’ascens a Primera Nacional. Es tracta, segons fonts del club, “d’una veritable fita històrica”, ja que, en paraules del seu president en funcions, Jaime Sierra, “mai abans havíem estat tant a prop de pujar tant amunt. El darrer repte assolit va ser fa 5 anys, quan l’equip va disputar la fase final del Campionat a Catalunya, que és la que dona al passi on som ara, però vam caure a semifinals”.

El Club està “molt il·lusionat” i ara és a l’espera que aquest cap de setmana conclogui la competició a València per conèixer els equips que falten per fer els aparellaments i, a partir d’aquí, que la Federació Espanyola concreti seu, dates i elabori el calendari. Segons Jaime Sierra “és probable que els partits es disputin entre el 6 i el 9 de maig, i nosaltres ho esperem amb moltes ganes”.

L’equip, que juga i entrena al pavelló de Can Tintorer, ha estat subcampió del Campionat de Catalunya de Primera Divisió Sènior Femenina, en una enfrontaments que van tenir lloc el passat 4 d’abril a Gavà. El conjunt es mostra “amb molta moral”, tot i els entrebancs derivats de la pandèmia.

Sierra aprofita l’ocasió per agrair la feina feta a totes i cadascuna de les jugadores i afirma que “sou molt grans” i “amb aquest gran equip us mereixeu això, i molt més”. També ha lloat “la dedicació i professionalitat del cos tècnic, a Toni i Lluis, perquè sense ells això no hauria estat possible”.

El Club Volei Gavà compta amb un total de 13 equips que competeixen, i 2 en formació. La seva filosofia, segons Sierra, “és fomentar l’esport base i local”, prova d’això és que el 80% d’integrants, entre jugadors i cos tècnic, són de Gavà.