Elaboració de pancartes pel 8 de març
Els cartels s'utilitzaran a la manifestació del 8 de març a Barcelona

Un grup de dones de diferents edats, amb la col·laboració de l’alumnat del taller de pintura de Neus Pino, van elaborar ahir a la tarda, a la plaça Major, les pancartes amb les que acudiran a la manifestació convocada a Barcelona el 8 de març. Amb aquesta activitat van començar a la ciutat esl actes previstos amb motiu del Dia Internacional de les Dones.

Enguany Gavà se suma a la vaga feminista convocada arreu del món per entitats feministes. La regidora d’Igualtat , Gemma Badia, que va contribuir fent una de les pancartes, va deixar clar que “Gavà s’ha sumat a la vaga perquè pensem que és molt important que hi hagi aquesta conscienciació. Al mateix dia 8, després de la lectura del manifest marxarem autocars a la manifestació de Barcelona. Les dones hem d’estar unides. Hem de lluitar conjuntament i hem de ser fortes i mantenir-nos fermes en totes les reivindicacions dels drets que, actualment, encara en cal aconseguir”.

La presidenta de l’Associació de Dones Clara Campoamor, Carmen García, va animar totes les dones de Gavà a afegir-se a la vaga . “Les dones hem de protestar per la forma en què es tracten, tant en el tema laboral, com en el social i educatiu”. Per això “hem de sortir al carrer, hem de queixar-nos, dir-los que no tenen vergonya i fer-los saber que cal modificar tota aquesta situació que patim”.

L’Ajuntament posarà autocars gratuïts a disposició de les dones que vulguin acudir a la manifestació de Barcelona “Nosaltres vam presentar un projecte a l’Ajuntament en aquest sentit i hores d’ara ja tenim dos autocars plens. Les previsions són sortir cap a Barcelona el dia 8, després de la lectura del Manifest i de la xocolatada que se servirà a la plaça Major”, explica Carmen García

Els autocars sortiran des de la plaça de l’Església. Les inscripcions per sol·licitar plaça s’ha de fer a igualtat@gava.cat