Els autors del crim a Cornellà són de Gavà i Viladecans
Els vídeos de la baralla i de l’instant en què van apunyalar mortalment la Kirsten van saltar a les xarxes socials

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre persones per la seva presumpta implicació en l’assassinat d’una jove el juny passat a Cornellà de Llobregat, entre elles, la presumpta autora material de l’apunyalament mortal. Els fets es van produir el 28 de juny, quan una jove de 18 anys va ser apunyalada mortalment en una zona d’oci de la localitat del Baix Llobregat, a prop de la discoteca Capitoli, on va tenir lloc una baralla multitudinària. La jove va resultar greument ferida i va morir poc després en un centre hospitalari a causa de les greus ferides que presentava.

Els detinguts són veïns de Gavà i Viladecans. Es tracta de la presumpta autora material de l’assassinat, una dona de 32 anys; una altra dona, de 26 anys, i dos homes, de 30 i 33 anys.

El jutjat de guàrdia ha decretat presó provisional sense fiança per a les dues dones detingudes. Als altres dos detinguts, parelles de les dues dones que han entrat a la presó, el jutge els ha deixat en llibertat amb càrrecs, amb l’obligació de compareixença quinzenal al jutjat. Un està processat per lesions i encobriment, i l’altre només per lesions.

El jutge ha aixecat parcialment el secret de sumari després de prendre declaració als quatre detinguts. Les dones només han respost a la seva defensa, mentre que els homes no han declarat.

Els Mossos han trigat més de dos mesos a resoldre el cas perquè els detinguts s’havien amagat en cases de familiars. Segons la policia, canviaven repetidament de domicili perquè no els trobessin, fins al punt de traslladar-se temporalment a un altre país per eludir l’acció de la justícia.

Una matinada de baralles

L’apunyalament de la noia va passar el 28 de juny de matinada a prop de la discoteca Capitolio, al carrer del Coure, al polígon Can Femades, una zona amb molts locals d’oci nocturn. Els Mossos van rebre un avís passades les sis de la matinada perquè hi havia una dona greument ferida amb signes de criminalitat. La jove va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir poc després a causa de les ferides sofertes.

Aquella nit hi va haver diverses baralles a la zona, que van ser gravades pels veïns.