Els campaments de la UME compleixen 50 anys

Tot a punt per a una nova edició dels campaments de l’UME, que enguany es faran a Sant Quirze de Besora, i que commemoren el 50 aniversari. Hi haurà diferents dates segons les edats: el campament base, per a infants nascuts entre 2012 i 2016, del 29 de juliol al 6 d’agost; el grup d’anar i tornar, per a infants nascuts entre 2009 i 2011, del 28 de juliol al 6 d’agost, mentre que el campament itinerant, per a joves nascuts entre 2006 i 2008, serà del 25 de juliol al 6 d’agost.

Marta Beser, una de les monitores de l’entitat, diu que “estem molt contents que aquests campaments es facin mantenint viu l’esperit inicial, que són el gaudi de la natura i el foment de la bona convivència”.

Des de l’entitat afirmen que “durant aquests 50 anys han passat pels campaments més de 5000 infants i uns 180 monitors”, i ha destacat que “el més important és que tots ells visquin aquesta activitats com una experiència de lleure i no com una obligació”.

Per commemorar l’aniversari, el 3 de juny es va fer un reconeixement als monitors que han participat en el projecte en algun moment i, el 4 de juny, jocs i una plantada amb tendes de les primeres edicions dels campaments a la Torre Lluc.