carters reials
Els carters reials de ses Majestats els Reis Mags d’Orient arriben avui a Gavà

Els carters reials de ses Majestats els Reis Mags d’Orient ja són a Gavà. L’arribada va tenir lloc ahir a la tarda a l’estació de Renfe, un esdeveniment que, com cada any, va ser molt seguit pels infants gavanencs que els hi van dispensar la rebuda que es mereixen. Un cop a les seves carrosses, els carters van pujar la Rambla fins arribar al campament reial, ubicat com cada any al parc de la Torre Lluc.

El campament reial estarà actiu avui, dimecres 3 de gener, i demà dijous 4, amb el mateix horari: de les 17:00h. i fins les 20:30h. Allà els carters rebran a tots els nens que ho desitgin per tal de recollir les cartes amb les seves llistes de desitjos, carters que els emissaris faran arribar als reis Mags. Aquells que vulguin podran optar també per tirar la carta a la Bústia Màgica que també està instal·lada al mateix campament, i que és un correu directe a Ses Majestats.

Per poder visitar als carters reials s’ha implementat un sistema de torns. Hi ha tres màquines expenedores de números de tres colors diferents, una per cada carter reial. Heu d’agafar el torn del carter reial que voleu visitar, ja que cada carter té el seu propi torn independent dels altres.

Els torns es poden agafar a partir de les 17:00h., i el personal de l’organització us pot informar del temps aproximat d’espera que us queda. S’ha d’estar pendent de les pantalles numèriques per saber quan és el teu torn perquè si es perd s’haurà de començar de nou. Només es permet un torn per família i cal tenir en compte que hi ha un màxim de torns diaris.

El campament es pot visitar també pels matins, tot i que llavors no hi ha recollida de cartes per part dels carters reials. L’entrada en aquest cas és lliure i la visita es pot fer també avui dimecres 3 de gener i el dijous 4 entre les 11:30h. i les 13:30h.