Avui i demà, a la tarda, els infants podran donar-li als carters reials les cartes destnades als Reis
Avui i demà, a la tarda, els infants podran donar-li als carters reials les cartes destinades als Reis

Els carters reials van arribar a Gavà enmig de l’expectació dels infants que no van voler perdre la seva arribada. Fins demà 4 de gener estaran els carters reials al campament, que, com ja va passar l’any passat,  està instal·lat al parc de la Torre Lluc, on recolliran les cartes i els desitjos dels infants. Durant els dies que el campament romandrà actiu se succeiran les activitats, entre elles el tradicional Pam i pipa al xumet. Per poder visitar els carters reials de manera organitzada cal agafar tanda d’accés regulada per torn numèric per a cada un dels carters reials.

El campament reial estarà actiu avui, dijous 3 de gener, i demà divendres 4, amb el mateix horari: de les 17:00h. i fins les 20:30h. Allà els carters rebran a tots els nens que ho desitgin per tal de recollir les cartes amb les seves llistes de desitjos, carters que els emissaris faran arribar als reis Mags. Aquells que vulguin podran optar també per tirar la carta a la Bústia Màgica que també està instal·lada al mateix campament, i que és un correu directe a Ses Majestats.

Per poder visitar els carters reials de manera organitzada cal agafar tanda d’accés. Aquesta està regulada per torn numèric per a cada un dels carters reials. Què cal fer: A l’entrada del campament hi ha 3 màquines expenedores de números, de 3 colors diferents, que corresponen als 3 carters reials. Els torns diaris són limitats a 99 per carter. Agafa el torn del carter reial que vulguis visitar. Recorda que cada carter té el seu torn.

Els torns es poden agafar avui i demà a partir de les 16hores i el personal de l’organització us pot informar del temps aproximat d’espera que us queda. S’ha d’estar pendent de les pantalles numèriques per saber quan és el teu torn perquè si es perd s’haurà de començar de nou. Només es permet un torn per família i cal tenir en compte que hi ha un màxim de torns diaris.

Les activitats destinades als més petits que culminaran amb la cavalcada de Reis posaran punt final al programa de Festes d’Hivern que es van iniciar a principis de desembre de 2018.