Els casals de la gent gran guarnits per Nadal

Els casals de la gent gran de Gavà ja estan preparats per viure el Nadal. Tant el Casal del Centre com el de la Torre Lluc han muntat els tradicionals pessebres i han guarnir l’equipament amb diferents motius. Enguany però, aquesta tasca ha estat especial ja que per primera vegades s‘ha fet de la mà d’un grup de nens i nenes del Centre Obert. Així, a a través d’un seguit de tallers de treballs manuals s’han creat diferents decoracions nadalenques.

S’ha realitzat un taller amb cada grup d’edat, un total de 3, participant un total de 30 infants i 5 voluntàries dels casals municipals de la gent gran. A banda d’aquesta acció, el grup d’infants, també ha pogut prendre part en l’adequació del pessebre del casal de Torre Lluc juntament amb la comissió d’usuaris d’aquest mateix espai.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, qui aquest dijous va visitar ambdós espais va qualificar aquesta col·laboració de “molt maca i enriquidora, precisant que “la nostra voluntat és promoure aquesta mena d’interaccions entre infants i persones grans durant tot l’any en molts àmbits i vessants per impulsar molts dels nostres projectes