Els Castellers de Gavà assoleixen el 3 de 6
Els Castellers de Gavà assoleixen el 3 de 6

La Festa Major de Sant Pere manté ben viva la cultura popular amb la participació de les entitats locals. Els Castellers de Gavà són una d’elles i aquesta tarda han organitzat una nova diada que ha tingut lloc a la plaça de Josep Tarradellas i on han estat acompanyants només dels Castellers de Cerdanyola, ja que els Manyacs de Parets del Vallès no han pogut venir perquè durant l’assaig d’ahir van patir una caiguda.

La diada ha començat amb els pilars de benvinguda i tot seguit la colla de Gavà ha culminat l’objectiu fixat: carregar i descarregar per primer cop, des del 2019, el 3 de 6 una construcció que portaven temps assajant fa temps i que han celebrat amb gran entusiasme. La colla de Cerdanyola també ha aixecat un 3 de 6 i ambdós grups han construït plegats un 4 de 6 de germanor. Al final, 3 infants de la colla de Gavà s’han estrenat aixecant un pilar.

Comas explica que “poder participar a la Festa Major del nostre poble resulta molt especial” i precisa que ara ja han començat la temporada amb dues sortides, al Prat i a l’Hospitalet on han fet han fet pilars. La segona part de la temporada comptarà amb participacions a Cerdanyola i a Parets del Vallès i també farem la nostra pròpia diada a l’octubre a Gavà on intentarem fer castells de més complexitat”

Una altra activitat organitzada pels Castellers de Gavà en el marc de la Festa Major és la Festa Holi que es farà aquest diumenge 2 de juliol, a les 12 hores a la plaça Jaume Balmes L’activitat, que es fa en col·laboració amb el SAI LGTBI de Gavà, està oberta a tothom i té per objectiu reivindicar, de manera festiva, el respecte als drets del col·lectiu LGTBI