Els clubs de Primera Catalana demanen una reunió amb la Federació
Ivan Carrillo, president del CF Gavà.

Els clubs de Primera Catalana, entre ells el CF Gavà han enviat una nova carta a la Federació Catalana de Futbol demanant una reunió formal amb el president Joan Soteras com més aviat millor. Fins i tot, plantegen dues dates, aquest mateix dilluns o demà dimarts.

L’esmentada carta s’ha redactat després que els equips analitzessin amb detall el contingut de la resposta que els va fer arribar la Federació a la decisió per part de 31 dels 40 a deixar la competició per considerar-ho econòmicament inviable i poc segur quant a les mesures sanitàries. Així la Federació ha emplaçat als clubs a “comunicar la renúncia a jugar, com màxim, aquest dijous, 18 de febrer, mitjançant un escrit signat pel seu president a la bústia del Departament de Competició Territorial de la Federació”.

La Federació tampoc es va pronunciar de manera clara sobre “les conseqüències reglamentàries que pot comportar la renúncia a jugar per qüestions jurídiques i d’altres derivades de la pandèmia”.

Per aquesta raó, els clubs demanen la trobada amb Soteras, una reunió on també exposaran que “és del tot inviable manifestar un posicionament tan important com el de renunciar a participar en la competició i, a més, fer-ho a tot estirar el dia 18, si no se sap quines exactament són les conseqüències derivades de la retirada”.