Els equips italians no participaran a la Gavà Cup
Els equips italians no participaran a la Gavà Cup

Els equips italians de LaLoggia i el Bollate Softball Club, que havien de venir a Gavà aquest cap de setmana per a la disputa la IX Softball Gavà Cup, han cancel·lat el viatge. Segons ha precisat Juan Carlos Núñez, integrant de la junta directiva del Projecte Softball Gavanenc“es tracta d’una recomenació de la Federació Italiana de Beisbol i Softbol (FIBS) i de la Real Federación Española de Béisbol y Sófbol (REFBS) per la situació generada arran del coronavirus, i afecta a totes aquelles competicions de caire amistós que hi havia agendades arreu del territori”.

Horaris

La competició, que es disputarà a les instal·lacions esportives de can Torelló, es mantindrà doncs, però amb canvis. Així, sí que mantenen la seva presència el Fènix de València i el Dridma de Madrid i s’incorpora el Rabbits de França. Serà un torneig més curt amb 4 equips, enlloc de 6, i no començarà divendres, sinó dissabte.

Al darrer dia, diumenge, a les 14 hores, es farà la cerimònia de clausura i entrega de trofeus i es farà lectura del manifest en favor de la igualtat de gènere, dins els actes organitzats amb motiu del Dia Internacional de les Dones