Els joves exposaran de nou el seu art al Mercat de Sant Nicasi

El Mercat d’Art Jove tindrà una nova edició en el marc del Mercat de Sant Nicasi, durant els dies 15, 16 i 17 de desembre. El Mercat d’Art Jove de Gavà és un espai de promoció per a les creacions artístiques dels i les joves de la ciutat, adreçat específicament a artistes joves que vulguin exposar la seva obra i vendre-la. Pot participar qualsevol persona, d’entre 16 i 35 anys, tant a títol individual com a nivell col·lectiu, preferentment de Gavà o artistes col·laboradores amb el Departament de Joventut i Drets Humans del municipi.​

Les obres de les persones participants han de ser de creació pròpia i original, en qualsevol disciplina d’arts plàstiques, visuals i altres obres que es puguin acompanyar de format físic: dibuix, il·lustració, fotografia, grafiti, bijuteria, craft, vidre, literatura, ceràmica, escultura, objectes de disseny, decoració, moda, etc.

També hi ha un espai escènic on artistes joves de les arts escèniques, de la ciutat podeu tenir el vostre espai d’exhibició de les vostres creacions musicals, de dansa o de teatre.

Aquells i aquelles que vulgueu tenir un espai expositiu al mercat o vulgueu actuar a l’escenari, podeu tenir la informació de les condicions d’ús a www.gavajove.cat, dirigir-vos a l’equipament juvenil La Casa Gran o a l’Instagram de @gavajove. Les inscripcions es poden fer a través d’un formulari que podeu trobar a la mateixa web de Gavà Jove fins al 24 de novembre.