Els Mossos de Gavà desmantellen un narcopis a Can Sellarès
Els Mossos de Gavà desmantellen un narcopis a Can Sellarès

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de Gavà van detenir el dia 25 de març dos homes, de 19 i 49 anys i veïns de Viladecans, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues. Durant l’operatiu es va desmantellar un punt de tràfic de cocaïna, ubicat en un domicili a Viladecans.

En les primeres fases de la investigació els agents van detectar nombrosos consumidors de substàncies estupefaents que accedien a un immoble de Viladecans del qual marxaven pocs minuts després d’haver adquirit dosis de cocaïna.

Després de diverses indagacions, els mossos van aconseguir identificar les persones encarregades del punt de venda. Finalment, el 25 de març, es va realitzar una entrada i perquisició, sota la tutela del Jutjat de Primera instància i Instrucció número 2 de Gavà, en el domicili investigat, ubicat en el barri de Can Sellarès.

A l’escorcoll hi van participar agents del Grup Especial d’Intervenció, agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial Metropolitana Sud i agents de les comissaries de Gavà i Viladecans.

Segons informen els Mossos d’Esquadra, la ràpida intervenció dels agents que van participar en l’assalt al domicili va permetre interceptar els dos homes responsables de la venda de droga amb nombrosos embolcalls oberts amb petites quantitats de cocaïna, és a dir, dosis en elaboració i preparades ja per a la venda, a sobre de la taula del menjador.

Així mateix, es van intervenir bosses en quantitats majors de cocaïna, alguna peça en roca, set quilograms de substància de tall, 3.200 euros en efectiu i bàscules de precisió.

El fet d’intervenir quantitats importants de substàncies emprades en l’elaboració de derivats de la cocaïna, així com per l’adulteració de la cocaïna, fa pensar als investigadors que en aquest punt ara desmantellat es duia a terme activitat de laboratori d’estupefaents.

Els investigadors van determinar que l’activitat de venda de droga en el pis era molt alta, calculant-les en unes 400 dosi diàries, amb un volum de venda aproximat d’entre 9.000 i 12.000 euros diaris.

Amb els indicis resultants de l’entrada i escorcoll els investigadors van detenir els dos homes com autors d’un delicte contra la salut pública. Els detinguts, amb un total de set antecedents de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia, el qual va decretar l’ingrés a presó dels dos arrestats.