Els municipis socialistes del Baix demanen més inversió en el territori
Els municipis socialistes del Baix demanen més inversió en el territori

Els alcaldes i alcaldesses socialistes del Baix Llobregat, entre elles la de Gavà, Gemma Badia, han demanat a la Generalitat una major inversió a la comarca i li han recordat que els consistoris “s’han trobat sols a l’hora d’impulsar múltiples polítiques socials que depenen, en bona part, de l’executiu català”.

En una trobada aquest dilluns que tenia com a objectiu analitzar l’inici del nou curs polític, els alcaldes i alcaldesses socialistes han subratllat que “la pandèmia ha aguditzat problemàtiques ja existents com ara la de l’habitatge” i han demanat al govern català “que es posi les piles per tal que no es cronifiquin”. Així mateix, han valorat “força negativament” els primers 100 dies de Pere Aragonès al capdavant de la Generalitat i li han exigit que fixi “un rumb polític que prioritzi la recuperació de l’economia, la reducció de les desigualtats i el retrobament entre catalans i catalanes”.

El primer secretari del PSC del Baix Llobregat i alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha afirmat que la reunió “ha estat molt profitosa” perquè “ha permès compartir reflexions del moment polític actual” i “veure com afrontar els reptes polítics que ens esperen en els propers mesos”. Poveda també ha dit que “cal una major implicació” del govern d’Aragonès amb el medi ambient perquè “la crisi climàtica és una realitat i és necessari el treball de totes les administracions, també de la Generalitat”.