Entitats, partits polítics i ciutadania han participat a l'ofrena

El grup municipal socialista i el grup municipal de Podemos han fet aquest matí la tradicional ofrena floral institucional, davant del monument als Màrtirs del Setge de 1714, a la plaça de Josep Tarradellas. Els portaveus d’ambdós grups municipals, Jordi Tort i Miguel Herrera han apel·lat a la unió i germanor de tots els catalans i catalanes més enllà d’ideologies polítiques

El portaveu del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) de Gavà, Jordi Tort, ha destacat la participació d’entitats, formacions polítiques i ciutadania a títol personal en l’ofrena floral d’una DIada “de tots i totes. Una Diada on poden participar tots aquells que vulguin, independentment de les seves idees. És una Diada integradora on sumem tots els catalans i per tant creiem que això hauria de ser sempre”. Jordi Tort va apel·lar a la unitat “Tots sumem quan fem coses plegats i celebrar el Dia Nacional de Catalunya és una d’elles”.

De la seva banda, el portaveu del grup municipal de Podemos Gavà Miguel Herrera, en companyia de la regidora Estela Ortega ha recordat que “per a nosaltres la Diada és un dia molt especial, és un dia de convivència, és un dia de germanor, és un dia per compartir entre totes i tots. Pensem que aquesta ha de ser la idea, ha de ser l’esperit de la Diada, un moment de convivència, de comprensió, no un moment de confrontació. És per això que reivindiquem aquesta Diada, aquesta festa i animen a tots a gaudir i compartir”.

ERC, Ciutadans i Partit Popular i Junts per Gavà han estat absent, un any més, per diferents motius. A més ahir a la tarda partits i entitats sobiranistes van participar en la Diada Alternativa.