Els pessebres de la gent gran
Pessebre del casal de la Tore Lluch.

Ja es poden visitar els tradicionals pessebres que la gent gran de Gavà prepara cada Nadal. Es tracta dels naixements exposats als casals municipals del Centre i de la Torre Lluc i que es estaran exposats durant totes aquestes festes.

L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, els ha volgut visitar i n’ha destacat “la gran creativitat i bellesa”. També ha recordat que aquests dos pessebres “poden ser visitats per tota la ciutadania” i ha posat en valor que “la gent gran de Gavà és molt activa i quan la ciutat està de festa a ells els agrada participar de forma important en totes les activitats culturals, lúdiques i d’oci que es fan, i per tant és necessari reconèixer l’aportació que fan a les activitats”.

De la seva banda, el president de l’Associació de la Gent Gran de Gavà, Francisco Olivares, ha recordat que ells cada any tenen “molta il·lusió per muntar aquests pessebres” tot i que “no sabem molt bé com fer-ho, així que busquem a persones que tinguin alguna idea per tal que això es vegi bonic i que a la gent li agradi”. Olivares ha reivindicat però, que “de cara a l’any de l’any el betlem del casal del Centre pugui canviar d’ubicació perquè sigui més visible”, i ha precisat que “el muntatge s’ha fet en una tarda”.