Els petits pintors tornen a exposar a Gavà
Els petits pintors tornen a exposar a Gavà

L’alumnat de l’escola de pintura Francisco Valderrama i Araceli Carreño mostren aquests dies les seves creacions al hall del casal de cultura American Lake. Es tracta de la mostra del Petits Pintors que, després de dos anys d’obligada aturada per culpa de la pandèmia del coronavirus, es reprèn. Amb aquesta activitat es vol donar visibilitat a la feina que fan els infants d’entre 6 i 14 anys.

Els quadres que es poden veure han esta escollits pels propis artistes i, tot i que hi predominen els olis, també hi ha creacions fetes amb altres tècniques, com el pastel o l’aquarel·la. Segons la directora del centre, Araceli Carreño, “estem molt contents d’haver pogut recuperar certa normalitat després d’aquests mesos tan complicats on hem d’agrair, de cor, el suport rebut per les famílies perquè van seguir amb nosaltres tot i que les classes eren online, la qual cosa no era fàcil. Ara veiem que, poc a poc, ens refem i la gent té ganes de venir. De fet, només queden dos mesos per acabar aquest curs i aquest mes de maig s’està apuntant gent nova”

L’any passat, l’escola va complir 40 anys, un aniversari que no es va poder celebrar com cal justament per culpa de la crisi sanitària, per això, ja han anunciat que preparen una sorpresa de cara a la Festa Major d’estiu.