El PP presentarà 5 preguntes al Ple
Mónica Parés

El PP de Gavà presentarà 5 preguntes al Ple Municipal d’aquest dijous, 22 de juliol, el darrer abans de les vacances d’estiu i aquest matí, en roda de premsa, ha avançat quins seran.

D’una banda, i davant l’increment de contagis que estem patint, especialment entre els joves, la portaveu de al formació, Mónica Parés, ha al·ludit a les declaracions fetes fa pocs dies per l’Alcaldessa Gemma Badia on demanava “respecte a les restriccions i prudència”, per aquesta raó vol saber si “l’Ajuntament tornarà a activar la campanya de sensibilització que va llançar l’estiu passat perquè es compleixin les mesures sanitàries i de pas conèixer els resultats de la mateixa”.

Un altre assumpte fa referència al pla de mobilitat d’estiu a la platja, el qual afirma, “no va funcionar el passat cap de setmana i es van viure “situacions de veritable caos, amb banyistes que no respectaven les distàncies de seguretat ni les instruccions de la megafonia ni de les informadores. Tampoc va funcionar la zona taronja on van estacionar vehicles de fora de Gavà perquè sabien que no els multarien”. Parés lamenta aquest fet i preguntarà “què pensa fer al respecte el consistori per poder tenir una platja de qualitat, amb mesures d’higiene, control i seguretat

Els populars també estan inquiets per saber “com es prepara l’inici del nou curs escolar a Gavà amb la pandèmia encara a sobre, raó per la qual volen saber “quines han estat les converses mantingudes amb la Generalitat, i quines accions s’han acordat, per garantir un retorn segur a les aules

El quart tema té a veure amb l’urbanisme, i en concret, “amb les queixes d’alguns veïns sobre les condicions del carrer de Raval de Molins, situat perpendicularment al carrer Generalitat i que no té enllumenat i només està asfaltat uns metres. Parés pregunta si existeix “algun projecte per rehabilitar-l’ho i la necessitat de “passar a l’acció ja que no entén “com és possible que un carrer cèntric estigui en aquestes condicions”.

 

La darrera qüestió fa esment a la situació que pateix el poble cubà i lamenta que “l’Ajuntament no el tingui present i que “la solidaritat sempre sigui amb els mateixos països, i recorda que justament per aquest motiu no van donar suport al darrer Pla de Cooperació aprovat. Parés preguntarà “per què el Consistori no té projectes a favor de la democràcia en estats com Cuba”.