Els restaurants Anhel i Ermita de Brugués, a la guia Slow Food Barcelona
L'Anhel ha rebut un Cargol, el reconeixement més prestigiós del món Slow Food

El resturant Anhel de Gavà ha estat un dels vint-i-cinc establiments compromesos amb la filosofia i les bones pràctiques #SlowFood que han rebut un Cargol, el reconeixement més prestigiós del món Slow Food. L’acte de lliurament s’ha fet aquest matí a Barcelona, durant el Fòrum Gastronòmic i ha comptat amb amb la presència de representants de les diferents institucions, a més de xefs, periodistes i partners.

El Fòrum Gastronòmic és el centre del món Slow Food, un certamen que ha tornat a congregar la millor oferta i professionals de la restauració, producció i distribució d’aliments i begudes sota l’objectiu comú d’avançar cap a l’alimentació sostenible i la necessària recuperació sectorial.

El periodista Josep Sucarrats, director de la revista “Arrels. El món que torna”, ha presentat l’acte i en ell s’ha encoratjat els restauradors “a continuar la seva feina per aconseguir una gastronomia encara més compromesa amb el territori i les persones”.

Durant l’acte s’ha presentat la tercera edició de la “Barcelona Slow Food Guide”, que reuneix a 101 establiments: a més de cultivar la qualitat culinària i una proposta gastronòmica de qualitat, són projectes que tenen la mirada posada a la sostenibilitat, als productes de proximitat i als seus productors. L’Anhel repeteix a la guia i l’Ermita de Brugués s’hi incorpora per primera vegada.