sabors-horta-2017

Un any més, el Producte Fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat i els restauradors de qualitat del Baix Llobregat tornen a ser protagonistes dels Sabors de l’Horta 2017, l’acció gastronòmica que promou el producte local i de proximitat als restaurants del territori.

6 restaurant de Gavà, participen en aquesta iniciativa. Es tracta de l’Anhel, , l’Ermita de Brugués, el Jellyfish, Les Marines, el Major Treta-sis i el Tasta’mm. En total hi ha 46 establiments a la comarca que ofereixen durant tot l’any a les seves cartes diverses propostes culinàries amb els productes que es cultiven a l’horta del Baix Llobregat, uns productes que gaudeixen del distintiu “Producte FRESC del Parc Agrari” que certifica la frescor, la proximitat, la temporalitat i el saber fer de la pagesia del Baix Llobregat.

“Els Sabors de l’Horta” és la millor manera de descobrir la qualitat gastronòmica de la nostra comarca. Al producte emblemàtic del Baix Llobregat, com és la Carxofa Prat, se suma les cireres del Baix, els calçots i una llarga llista de fruites i hortalisses que es cultiven als camps de l’àmbit del Parc Agrari. Destacats restauradors de la comarca, coneixedors dels matisos que s’amaguen darrere d’aquests productes, els han sabut convertir en els protagonistes de les seves cartes.

I com a novetat, el nou fulletó-guia del Col·lectiu Sabors Horta del Baix Llobregat, disposarà de la imatge de cadascun dels xefs i el podreu trobar a cadascun dels restaurants participants, oficines de turisme, fires, biblioteques i mercats de pagès. Tanmateix, es realitzaran durant l’any 3 sortejos on el premi seran menús de dinars o sopars per a 2 persones centrats en els productes Carxofa Prat, Cireres i productes de la tardor, segons temporada; a més, la nova web www.productefresc.cat informarà als usuaris de com gaudir tant del producte fresc del Parc Agrari del Baix Llobregat, com dels restaurants on anar a degustar-los.

De la mateixa manera, paral.lelament a la posada en marxa dels Sabors de l’Horta 2017, el Consorci de Turisme llença l’especial Carxofa Prat on els restaurants del col.lectiu Els Sabors de l’Horta del Baix Llobregat us ofereixen a les seves cartes exquisits plats on la Carxofa Prat és la protagonista.