Els veïns de Bruguers estrenen local
Badia lliura les claus del local als veïns

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, va lliurar a l’Associació de Veïns de Mas Bruguers les claus de la seu social que l’Ajuntament els ha cedit per tal que es pugui reunir i celebrar altres activitats. L’acte es va viure dissabte al matí, en el de decurs d’una petita celebració on hi acudiren diversos veïns i veïnes.

Pel president de l’AAVV de Bruguers, Ramon Via “és una gran alegria poder comptar amb aquest local que feia molts anys que demanàvem ja que no disposàvem de cap lloc on reunir-nos i quan ens havíem de trobar ho havíem de fer al carrer i, si plovia a casa d’algú”. Via es mostra també “satisfet amb l’estètica de l’espai, una construcció de fusta d’aspecte rústic que s’adapta perfectament a l’entorn, al costat del parc infantil que també s’ha materialitzat gràcies al programa del Junts fem Barri”.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, també assegura sentir-se “molt feliç de poder satisfer de la millor manera possible una de les seves reivindicacions històriques, ja que era un dels pocs barris de la nostra ciutat que no tenien a l’abast cap local per trobar-se i comptar amb un punt de referència crec que els era molt necessari”

Al barri de Bruguers hi viuen unes 200 persones, de les quals 143 estan afiliades a l’associació de veïns.