forum-delta-

forum-delta-

La zona Delta celebra el III Fòrum de l’Emprenedoria

La trobada se centrarà en com la innovació i l’ús de les TIC permeten a les empreses millorar la seva productivitat, competitivitat i qualitat del treball

Gavà, Sant Boi, Castelldefels, El Prat i Viladecans organitzen, aquest dimarts, el III Fòrum Delta de l’Emprenedoria, que tracta de com la innovació i l’ús de les TIC permeten a les empreses millorar la seva productivitat, competitivitat i qualitat del treball, així com adaptar-se als constants canvis de l’actual món globalitzat. Les TIC són una inversió cap a l’anomenada societat del coneixement i  tenen un pes fonamental en el desenvolupament econòmic i social de les empreses.

 

La jornada comença a les 18 hores, amb la benvinguda a càrrec de l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret. A continuació, tindrà lloc la ponència I si ens aprofitem de les TIC per anar més enllà?, que anirà a càrrrec de Pau Garcia-Milà, fundador de l’empresa eyeOS. I a les 18.50 hores, se celebrarà una segona ponència sota el títol L’art de pensar diferent, a càrrec de Jordi Martí Gascón, gerent de DBS Screening.