En cerca i captura 3 lladres per un robatori al Barnasud
En cerca i captura 3 lladres per un robatori al Barnasud

Segons publica El Caso.cat Els Mossos d’Esquadra busquen tres lladres, dos homes i una dona, que a finals del mes de març van protagonitzar un robatori al Barnasud.

La denúncia, segons aquest mitjà, es va interposar el passat 23 de març, i els delinqüents van aconseguir un botí de 4.000 euros en productes de dues botigues, una d’òptica i una de telefonia mòbil.

Amb l’ajuda de les gravacions de les càmeres han pogut saber que els autors del robatori van ser tres persones que van entrar el vespre abans al centre comercial. Si bé dos d’ells, un dels homes i la dona, van sortir-ne, el tercer es va quedar a l’interior d’un local buit, esperant que quedés tancat el centre comercial.

Quan ja no quedava ningú als establiments, ell va començar a fer un forat estil ‘butró’ des del local buit cap al magatzem de dues botigues, una de la marca Òptica 2000 i una altra de la marca de telefonia Orange.

Va ser al voltant de les sis de la matinada quan va poder accedir a les dues botigues, que com va accedir directe al magatzem posterior, no van saltar les alarmes. Entre tot el material que es va poder endur, entre ulleres i telèfons mòbils d’alta gamma, sumava un total de 4.000 euros.