En Comú Podem Gavà amb el 8M
En Comú Podem Gavà amb el 8M

En Comú Podem Gavà se suma, un any més, a la commemoració del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona i sortirà al carrer per “reclamar la igualtat real i efectiva de drets i oportunitats entre dones i homes”.

Segons En Comú Podem Gavà, “malgrat els avanços i assoliments del moviment feminista en els últims anys, les dones continuem sofrint discriminació. Aspectes com la bretxa salarial i el sostre de cristall, el dret a decidir sobre els nostres cossos, la defensa dels nostres drets reproductius, el reconeixement del treball en la llar o el de cures de persones, entre molts altres, fan que les dones no siguem ciutadanes plenes de drets”.

Els morats diuen que “encara així, el moviment feminista és qüestionat d’una banda de la societat patriarcal i masclista que intenta fins i tot eliminar drets que ha costat molt aconseguir. I mentrestant, avui dia, en ple segle XXI, la violència masclista continua sent una de les principals causes de mortalitat de les dones a tot el món. L’opressió, la dominació, la violència i la discriminació cap a les dones continuen existint, i per això, el moviment feminista continua actiu i continua sortint als carrers”

Per tal de donar visibilitat a aquest missatge la formació convoca la ciutadania a participar en la creació d’un mural feminista on es recolliran aquelles idees, vivències i desitjos per donar visibilitat a les qüestions pateixen les dones pel fet de ser dones. L’activitat es farà aquest dissabte, 11 de març, de 10.30 a 12.30 hores, a la plaça Major,