Ajuts al lloguer per a menors de 36 anys

En Comú Podem Gavà ha expressat, a través d’una nota enviada al mitjans, “la necessitat de millorar els barri de la nostra ciutat” perquè, al seu entendre, “tenen moltes demandes que cal atendre, tant en inversió com en infraestructures”. La formació ha concretat tot un seguit de propostes que ha remès a l’Ajuntament per tal que “siguin aprovades, entre les quals destaquen les millores en transport, accessibilitat i comunicacions”.

Les peticions

1 Sol·licitar a la Generalitat que reforci la inversió en els barris de Gavà a través de la Nova Llei de Barris aprovada a Catalunya.

2 Sol·licitar a la AMB que augmenti la inversió en els barris de tota la ciutat de Gavà i especialment en Ca n’Espinós, Talaies, Ca Tintorer, Ca Tries, millorant els accessos, les comunicacions i el transport en aquestes zones de la nostra ciutat.

3 Sol·licitar a la Generalitat i al Ministeri de Transports que millorin els accessos per carretera a la ciutat de Gavà, ja que són carreteres amb molt d’ús que solen tenir bastants desperfectes en els accessos d’entrada i sortida de la nostra ciutat.

4 Sol·licitar a la Generalitat i a la AMB que reconverteixin el servei de bus de la C245 en una xarxa de tramvia que uneixi des de Castelldefels-Gavà fins a Cornellà