14-F
En Comú Podem demana el vot als gavanencs

En Comú Podem-Podem En Comú (ECP-PEC) ha convocat aquest matí a la premsa local a la plaça de Francesc Macià per realitzar un petit acte de suport a la seva candidata en les eleccions del proper 14 de febrer, Jéssica Albiach. Diversos membres de la formació han posat tal i com es pot veure a la fotografia que acompanya aquest text, i a més han llegit conjuntament un manifest per tal de demanar el vot a la ciutadania de Gavà.

Aquest manifest comença assegurant que “Catalunya i la seva gent mereixen un canvi i deixar enrere anys de desgovern”, per tot seguir destacar que Catalunya “mereix un govern valent que blindi els serveis públics i que doni una sortida a la crisis”.

El text segueix recordant als electors que aquest canvi “ens mereixem que ens porti a un govern progressista, Catalunya ha de mirar al futur i aixecar el cap amb un horitzó ecològic i feminista”. Els comuns insisteixen en que a Catalunya “necessitem un govern d’esquerres, govern d’esquerres que pugui crear un escut social que ens permeti sortir a tots plegats d’aquesta crisis”.

Per últim, el manifest destaca que “estem vivint una crisis sanitària, social i econòmica molt greu. Nosaltres vam néixer per millorar la vida de les persones, i és per això que En Comú Podem, amb Jéssica Albiach al capdavant, és el que necessitem per tal que els canvis que estan començant a donar-se a Espanya arribin finalment a Catalunya. Per això, el 14 de febrer vota En Comú Podem: el canvi que els catalans mereixem”.

El text ha estat llegit per cinc membres de la formació, entre els quals hi havia els dos regidors de Podemos (PODEMOS) a l’Ajuntament de Gavà, Miguel Herrera i Estela Ortega.