En Comú Podem Gavà reivindica el drets i el respecte a la gent gran. La formació aprofita que aquest mes d’octubre l’Ajuntament organitza un programa dedicat a aquest col·lectiu amb actes lúdics i una conferència sobre voluntats anticipades per precisar que “si bé les propostes de gaudi són importants perquè les persones grans es puguin esbargir” manifesten “dubtes de si s’ha pogut fer arribar aquesta informació a tota la població de més de 65 anys que supera les 8600 persones al municipi”. A la vegada es pregunten si “s’està donant solucions a problemes que estan molt presents en la vida quotidiana de la persones grans i que és necessari saber per poder decidir sobre actuacions futures”.

En Comú Podem recorda que “enguany es commemora el 75 aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans i la 33ª celebració del Dia Internacional de les Persones grans i que la vellesa segueix lligada a creences irreals i discriminatòries que s’allunyen dels objectius establerts”.

Segons el grup municipal “les persones grans són un pilar important en la nostra societat” i per això, entenen que “seria bo que també es parlés de les solucions que s’estan duent a terme en temes del present i del futur com l’edadisme, la bretxa de gènere i digital, les pensions, els maltractaments, la sanitat o els models de residències, entre d’altres” i reivindiquen “una llei de la Gent Gran a Catalunya que garanteixi i faci visible els seus drets”.