en comu podem

Claudio Carmona, tinent d’alcalde d’En Comú Podem a Cornellà ha estat una altra de les visites polítiques que cada any acudeixen a la Fira d’Espàrrecs de Gavà. En el seu cas, era la primera vegada que venia a la ciutat amb motiu de la Fira, i ha quedat gratament sorprès, tant de la qualitat de les paneres com de la resta d’espais i activitats que s’hi fan. Ha dit estar “molt content de ser-hi i agraït als companys d’En Comú Podem per convidar-me”.

Carmona pensa que la Fira és “un exemple de la riquesa que tenim a la nostra comarca, començant pel Parc Agrari, per la nostra producció local d’alimentació sostenible i saludable, que és el que al final ens pot brindar aquest Parc”. També creu que aquest esdeveniment ens posa al davant els reptes que en aquest mandat municipal tindran els grups municipals, els ajuntaments i les alcaldies, com la transició energètica i l’alimentació sostenible i de proximitat. “Hi ha una crisi imminent alimentària de la qual es pot sortir, com demostren estructures com el Parc Agrari, amb una producció de proximitat, saludable i sostenible. Per tant, una Fira que és una festa, que és cultura, però també és gastronomia. En definitiva, molt content de ser aquí”, ha conclòs.

Carmona ha estat acompanyat en el seu recorregut per la Fira dels dos regidors de Podemos a l’Ajuntament de Gavà, Miguel Herrera i Estela Ortega, així com d’altres integrants del partit i de Gavà En Comú. Ells i elles han estat els encarregats d’explicar al seu convidat el tipus de paneres que hi ha, els premis i tot allò que envolta a la Fira.