L’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, i el regidor de barri de La Sentiu, German Barrena, han visitat aquest matí les actuacions que l’Ajuntament està executant a l’àrea de lleure la Sentiu, unes actuacions que van ser prioritzades per la ciutadania en el procés participatiu Junts Fem Barri celebrat el 2016.

D’una banda, s’està procedint a la remodelació de la zona boscosa. Aquesta intervenció, que neix d’una proposta de l’Ajuntament que va obtenir 649 vots, consisteix en la renovació dels bancs i taules, que se substituiran per d’altres de materials plàstics reciclats, cosa que farà més sostenible el manteniment i allargarà la seva durabilitat. L’obra té un pressupost de 35.000 euros.

D’altra banda, també s’està procedint a la construcció d’una pista de petanca davant de la seu de l’associació veïnal. Aquesta actuació, també proposada per l’Ajuntament, va tenir 617 vots. La seva execució suposarà una inversió de 10.933 euros.

German Barrena ha destacat que amb les noves taules i cadires “la gent podrà gaudir més d’aquest indret perquè les que hi havien necessitaven un canvi degut al seu estat”, mentre que de la nova pista de petanca ha assegurat que “ajudarà a millorar la convivència i les relacions socials en el barri”.