English Day 2024

La comunitat educativa de Gavà ha recuperat aquest divendres l’English Day, una activitat que des del 2019 no es portava a terme i que consisteix en la trobada d’escolars de sisè de Primària i primer d’ESO dels diferents centres públics de la ciutat per practicar de manera lúdica, la llengua anglesa. L’acció que ha tingut lloc aquest matí a la plaça de Jaume Balmes ha comptat amb la participació de 280 estudiants i una vintena de professors i en el decurs de la mateixa s’han fet diferents jocs amb l’anglès com a única llengua amb la finalitat de posar en pràctica l’expressió oral en anglès fora de les aules i de manera distesa i més familiar.

L’activitat ha estat organitzada pels centres públics de la ciutat i pel Centre de Recursos Pedagògics. El seu director, Ricard Garcia, ha assegurat que “es tracta d’una proposta molt positiva perquè es dedica una jornada al contacte amb la llegua anglesa i, en tant que els grups de treball són mixtes, els estudiants poden conèixer a altres joves d’altres escoles i així es fomenta la companyonia”.

La tinenta d’alcaldessa d’Educació, Alba Riba, ha destacat “l’esforç organitzatiu d’aquesta activitat que té un gran valor perquè evidencia la importància que donem des de les escoles públiques a l’anglès com a llengua essencial per poder moure’ns pel món”.

Un any més, l’Ajuntament de Gavà ha donat suport a aquesta iniciativa on l’alumnat de quart d’ESO també hi han pres part ocupant-se de les taules que han estat liderades pels diferents teachers.