Engruna Teatre actuarà diumenge a Gavà
Engruna Teatre actuarà diumenge a Gavà

Aquest cap de setmana torna a Gavà el teatre infantil amb un nou espectacle de La Xarxa. Es tracta de l’espectacle Sopa de Pedres que posarà en escena la companyia Engruna Teatre.

Sinopsi

SOPA DE PEDRES és la història de l’Alma, una nena que ha de fugir del seu país perquè veu com al cel enlloc de volar-hi estels un dia hi arriben els avions. Després d’un llarg viatge, arriba a un indret desconegut on aparentment tothom té de tot però no volen compartir res amb ella. Amb enginy i intel·ligència fa una sopa de pedres que transforma l’individualisme de tot un poble en una feina en equip i dona una lliçó de vida a tots aquells que inicialment li havien tancat la porta.

La funció es podrà veure aquest diumenge, 11 d’abril, a les 12 hores a l’Espai Maragall.

Engruna teatre

És una companyia formada principalment per dones compromeses amb les arts escèniques i el sector. La companyia va néixer el 2006 amb l’objectiu de seduir i emocionar grans i petits. Totes les creacions s’han caracteritzat per una implicació ferma vers el teatre per infants fet amb rigor i serietat. Aposten per la utilització de nous llenguatges, per trobar noves formes artístiques de comunicació i expressió, amb la música i la poesia visual sempre presents