entitats i associacions
Miguel Herrera i Estela Ortega, números 1 i 2 de la llista d'ECP-C, a la carpa que van muntar divendres passat a la plaça de la Pagesia

En Comú Podem Gavà-Confluència (ECP-C) ha defensat el valor social de les entitats locals en el marc de la campanya electoral pel les eleccions municipals del proper 28 de maig. La número 2 de la candidatura morada, Estela Ortega, ha destacat que la seva formació “sempre ha mostrat el seu recolzament a les entitats i associacions de la ciutat perquè creiem que realitzen una tasca indispensable i fonamental pels nostres veïns”.

Ortega ha destacat que les entitats de la nostra ciutat “fomenten la cultura, cuiden i donen a conèixer les nostres tradicions, i presten un servei a les persones”.

Per tot això, la número 2 d’ECP-C ha posat en valor que “a les entitats i associacions se les ha de valorar, se les ha d’escoltar, se les ha de cuidar, i sobretot se les ha de dotar dels mitjans i de les necessitats que tenen per tal de poder realitzar la seva tasca i les seves funcions”.

És per tot això que “des d’En Comú Podem Gavà apostem per un model de ciutat en el que es cuidi, s’escolti i es valori a les entitats i associacions de la ciutat”.