Entre peus i mans aquest diumenge a Gavà
Entre peus i mans aquest diumenge a Gavà

L’Espai Maragall de Gavà acull aquest diumenge l’espectacle “Entre peus i mans”. La funció, encabida dins el programa familiar de la Xarxa, començarà a les 12 hores

“Entre peus i mans” és un muntatge de Camut Júnior per a tots els públics, original, fresc i sorprenent, on pares, infants i avis gaudiran de l’energia i potència del claqué ballat sobre grans tambors i la força i ​​l’encantament de les percussions africanes, amb instruments com el Tap Agut, Tap Mitjà, Tap Greu, Djembe, thioungs, Udú, Calaix, Bongos, Veu, Sorra i els Muxutxs.

“Entre Peus i Mans” fusiona les tècniques del claqué més modern, la percussió africana i el ball sobre sorra, amb humor, ritme i diversió, aconseguint un espectacle original, fresc i ple d’energia. Estefanía Porqueras, Maria Baltrán i Maria Florensa ballen a sobre de grans tambors mentre les acompanyen, des de diversos instruments de percussió, Toni Español i David Egea.

A l’espectacle no manca un número de ball sobre sorra a càrrec d’Estefania Porqueras, que recull el testimoni d’un gran especialista i també veterà de Camut Band com és Guillem Alonso.

Podeu comprar les entrades aquí