Entrevista a Gisela Almirall
Entrevista a Gisela Almirall

La candidata per Gavà per la República, Gisela Almirall, nascuda al 1973, és la primera vegada que es presenta com a cap de llista a les eleccions municipals.

Almirall és llicenciada en Història de l’Art a la UB, va estudiar també maquillatge, la professió a la que s’ha dedicat, i direcció d’imatge a Milà i Barcelona. Ha estat directora de maquillatge a les passarel.les de Barcelona durant més de 15 anys i també a Madrid, Milà o Paris. També va ser maquilladora de les cerimònies olímpiques a Barcelona’92 i a tres Exposicions Universals, entre d’altres feines de renom mundial. Ha treballat a Gestmusic Endemol durant més de 10 anys i va ser directora de maquillatge de BTV.

Ha estat docent a escoles de maquillatge i direcció d’imatge tant a Barcelona (EATM) com a Milà (BSI). És sòcia de l’empresa Maquillaje Tutusaus S.L. des de 1997. Ha estat implicada al teixit associatiu de Gavà a la UME i a la Companyia General del Foc, de la que en va ser cap de colla. Ara s’embarca en el projecte de Primàries després de guanyar la votació en desfer-se l’empat amb Ramon Castellano.

Entrevista a Gisela Almirall