La construcció del tercer CAP de Gavà arriba al Parlament

Les diputades socialistes Marina Geli i Eva Granados demanen al Govern si pensa construir aquest equipament sanitari i, en cas afirmatiu, en quin termini

La portaveu del Grup Municipal Socialista de l’Ajuntament de Gavà, Raquel Sánchez, és conscient “de les dificultats econòmiques que el govern català té degut a la conjuntura econòmica perquè nosaltres com a administració local també les patim, però nosaltres anem complint els nostres objectius”. Però té molt clar que quan s’aprovin els pressupostos per al 2013, “la Generalitat inclourà inversions i nosaltres volem prioritat per a Gavà, que el govern català no s’oblidi dels compromisos que va assolir amb la nostra ciutat”.

 

La construcció del tercer CAP, del nou institut Bruguers, de l’institut escola de Gavà Mar i altres inversions de caire econòmic centren les prioritats més immediates i urgents. “Un dels compromisos de la Generalitat, concretament, el va assumir el conseller de Sanitat, Boi Ruiz, va ser la construcció del nou Centre d’Assistència Primària de Gavà a la zona de ponent”. Un cas semblant va ser la construcció del nou institut Bruguers, “un equipament absolutament indispensable per a la ciutat, per a la dignitat i qualitat de l’educació a Gavà. En matèria educativa també s’ha de donar una solució a l’institut escola de Gavà Mar”.

 

Una d’aquestes prioritats, la construcció del tercer CAP de la ciutat, ha arribat al Parlament a través d’una pregunta de les diputades socialistes Marina Geli i Eva Granados. En l’escrit es demana al Govern si pensa construir aquest equipament sanitari i, en cas afirmatiu, en quin termini. Aquesta acció es produeix després de la reunió que van mantenir a Gavà l’alcalde Joaquim Balsera i Eva Granados; una reunió en què l’alcalde va manifestar les prioritats de la ciutat en matèria sanitària, educativa i de promoció econòmica.