Érase una vez en Hollywood
La projecció començarà a les 22 hores.

El cinema tornarà aquest divendres a l’Espai Maragall dins la programació estable del Cine Club Gavà. En aquesta ocasió es projectarà el film “Érase una vez en Hollywood”, una cinta que retrata la indústriadurant el anys 60 i que relata com l’estrella d’un western televisiu, Rick Dalton (DiCaprio), intenta emmotllar-se als canvis del mitjà al mateix temps que el seu doble (Pitt). La vida de Dalton està lligada completament a Hollywood, i és veí de la jove i prometedora actriu i model Sharon Tate (Robbie) que acaba de casar-se amb el prestigiós director Roman Polanski.

“Érase una vez en Hollywood” és un homenatge i una crònica d’aquell temps en el qual la crisi del vell sistema dels estudis va tocar sostre i van aparèixer les pel·lícules i els noms del Nou Hollywood que Tarantino plasma barrejant personatges reals i imaginaris i dibuixant un mapa creïble d’aquell temps de canvis.

El preu de l’entrada per veure la pel·lícula és de 4,5 € i de 4 € per als socis del Cine Club de Gavà. La projecció començarà a les 22 hores i l’adquisició d’entrades es pot fer efectiva a partir de les 21 hores.

PUBLICITAT