andreu-pérez-110515

andreu-pérez-110515Andreu Pérez fent campanya a Can Pere Bori.

Andreu Pérez: “l’educació és una de les nostres prioritats”

L’alcaldable de d’ERC per Gavà aquestes municipals ha explicat que, entre d’altres compromisos, “lluitarem perquè el nou Institut Bruguers sigui una realitat”

L’alcaldable de d’ERC per Gavà  va estar divendres al mercat provisional de la plaça de Batista i Roca,i va explicar els principals punts sobre educació. Pérez ha assegurat que “reclamarem a la Generalitat el nou IES Bruguers, vigilarem que mantenen obert l’escola Joan Salamero i que es farà l’Institut-Escola de Gavà Mar. També potenciarem el Pla Educatiu de Ciutat”.

 

Durant el cap de setmana, el cap de llista republicà també ha presentat les propostes sobre medi ambient que passen, entre d’altres coses, “per aprovar el Pla Especial del Patrimoni Natural de Gavà, reclamar que el Garraf sigui declarat Parc Natural, millorar el tram final de la riera dels Canyars i fer un pla d’eficiència energètica”. Pérez també ha concretat alguns dels seus compromisos a Gavà Mar com “la millora del transport públic i la rehabilitació del Centre Cívic”, i pel que fa a La Sentiu, que va visitar diumenge participant en la Romeria de la Cruz, es proposa “millorar l’accessibilitat al barri i estudiar la viabilitat de reobrir el centre d’informació de Can Llong”.

PUBLICITAT