ERC aconsegueix 4 regidors
Celebració d'ERC a Gavà.

ERC Gavà s’ha erigit, en aquestes eleccions, segona força política obtenint 4 regidors, un més del que tenien, amb el suport del 17,49% de l’electorat i 3.608 vots. La xifra suposa, segons assenyalava a nit el cap de de llista de la formació, Albert Massana, “un resultat històric per a nosaltres a la ciutat amb més de 1000 vots més respecte a ara fa 4 anys, amb un percentatge del 12.14%” i assegurava estar “molt satisfet, perquè tot plegat és fruit del bon treball que hem fet, aportant idees constructives i de millora”. Massana també afirmava que “l’escrutini, per contra, rebel·la que la ciutadania ha castigat als partits amb missatges destructius i negatius que han contribuït a que el PSC hagi pogut recuperar allò que havia tingut”.

El líder d’ERC diu que seguiran “en la mateixa línia, apostant pels projectes constructius i recolzant al PSC quan allò que presentin sigui bo pel municipi” perquè a partir es presenta “un escenari de bipolarització protagonitzat per nosaltres i els socialistes”

Amb la consecució d’un sol regidor per part de Junts per Gavà i les ensopegades de Gavà per la República i la CUP que es queden fora en no haver assolit el 5%, ERC es presenta, segons Massana “com el pal de paller del sobiranisme a Gavà i com els aglutinadors també de tot l’espai de l’esquerra alternativa” i considera que “en un futur, creiem que encara podem créixer molt més”.

El grup municipal d’ERC, liderat per Massana, es composarà també per Marta Jiménez, que repeteix com a regidora, i Miquel Rosselló i Montserrat Arnau que s’asseuran al Ple per primera vegada.